De rode AfterShokz Trekz Air Canyon Red is er!

aftershokz trekz air canyon red

We keken er al een tijdje naar uit en zijn dan ook blij dat we hem nu officieel kunnen aankondigen: de rode AfterShokz Trekz Air. Nu ja, rood is misschien niet helemaal de correcte benaming. De kleur leunt wat bij het bordeaux aan en kreeg van AfterShokz zelf Canyon Red als benaming. Een benaming waarin we onze perfect kunnen vinden. We zien ons wel al wandelend of met de mountainbike doorheen canyonlandschap cruisen. De Canyon Red was al een tijdje in Amerika verkrijgbaar en het was dus maar een kwestie van tijd voor deze aantrekkelijke kleur ook in onze contreien zou opduiken. De Amerikaanse populariteit van de kleur van deze bone conduction koptelefoon heeft alles in een stroomversnelling gebracht.

Rode AfterShokz Trekz Air
Rode AfterShokz Trekz Air

Canyon red, slate grey, midnight blue en forest green

De rode Trekz Air vergezelt vanaf nu de 3 andere kleurtjes die al een tijdje het gamma van de Air uitmaken. We hebben het natuurlijk over de slate grey (grijs), midnight blue (blauw) en Forest Green (groen). Een mooi palet van kleuren dat nu helemaal compleet is. Dankzij het toevoegen van de rode AfterShokz Trekz Air zijn alle kleuren nu immers beschikbaar.

De rode AfterShokz Trekz Air kopen

De Canyon Red Trekz Air kan je vanaf nu dan ook in onze webshop bestellen. De prijs van dit hebbeding is de prijs die je ook voor de andere kleuren betaalt. Zegt deze rode Trekz Air jou ook wel iets? Surf dan snel naar onze webshop.

Houd echter zeker ook onze website in het oog want van tijd tot stond vind je bij ons leuke kortingen en gratis cadeautjes! Je bent gewaarschuwd.

Toch nog vragen over de Trekz Air, de kleuren of over aankomende kortingen en promoties? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn te bereiken via chat (check even of we online zijn), via telefoon en via mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *