AfterShokz Trekz Air Kleuren

aftershokz trekz air kleuren

Het is ondertussen al een tweetal jaar dat mijn vrouw en ik bijzonder grote fans zijn van zowel de AfterShokz Trekz Titanium als van de AfterShokz Trekz Air. Deze bluetooth hoofdtelefoon gebruiken we zowel voor het lopen als voor het fietsen en zelfs skiën en telkens weer weet de bone conduction hoofdtelefoon ons aangenaam te verrassen. Het is voor ons de perfecte manier om zowel naar muziek te luisteren als om onze favoriete sport op veilige wijze te beoefenen. Je hoort immers alle omgevingsgeluiden om je heen! Tot ongeveer een week geleden was de AfterShokz Trekz Air enkel in het grijs (slate grey) beschikbaar, maar daar is nu verandering in gekomen. De beste bluetooth hoofdtelefoon op de markt is vanaf nu immers in vier kleuren beschikbaar: grijs (slate grey), groen (forest green), blauw (midnight blue) en rood/bordeaux (canyon red). Voeg daar nog het mooie design aan toe en je weet meteen dat de AfterShokz Trekz Air nog populairder zal worden. Maak kennis met alle AfterShokz Trekz Air kleuren!

Bekijk onze AfterShokz Trekz Air review en AfterShokz Trekz Titanium review

Dat we grote fans zijn van de bone conduction hoofdtelefoons van AfterShokz zal meteen duidelijk worden als je doorheen onze website surft. Deze bewondering voor de AfterShokz bluetooth producten kwam er niet zomaar. We onderwierpen verschillende hoofdtelefoons aan grondige tests in allerhande omstandigheden. Geïnteresseerd in onze reviews? Kijk dan even hier:

AfterShokz Trekz Air Kleuren

De AfterShokz Trekz Air is zoals reeds vermeld de opvolger van de AfterShokz Trekz Titanium. De Air is lichter en heeft nog enkele andere voordelen in vergelijking met de Titanium (de exacte verschillen vind je hier). Wat de AfterShokz Trekz Air echter nog wel miste, waren verschillende kleuren. Daar bracht AfterShokz nu echter verandering in. De Air is als bone conduction koptelefoon nu beschikbaar in de volgende kleuren:

aftershokz trekz air kleuren
aftershokz trekz air kleuren

AfterShokz Trekz Air Kopen

Wil je de AfterShokz Trekz Air of de AfterShokz Trekz Titanium kopen? Dan kan je natuurlijk bij Beats and Bones terecht! Wij hebben alle AfterShokz Trekz Air kleuren en AfterShokz Trekz Titanium kleuren in voorraad.

Een reactie op “AfterShokz Trekz Air Kleuren

  1. Pingback: De rode AfterShokz Trekz Air Canyone Red is er! - Beats and Bones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *