Taal veranderen op de Shokz Aeropex & de Shokz OpenRun (Pro)

Taal veranderen op shokz aeropex en shokz openrun pro

Ik kreeg onlangs een telefoontje van een klant die per ongeluk de taal van haar Shokz Aeropex had veranderd. Ze wist me ook te vertellen dat er niets in de handleiding stond over het veranderen van de taal. Ik ben dan zelf even aan het Googlen gegaan en ook daar was maar bitter weinig te vinden. Enkel over hoe je de taal moet veranderen op het oude model de AfterShokz Air.

Na wat testen en proberen, heb ik uiteindelijk ontdekt hoe je de taal kunt veranderen op de Shokz Aeropex, de Shokz OpenComm, de Shokz OpenRun en de Shokz OpenRun Pro. Ik leg het jullie graag uit en bespaar je hiermee het leren van een andere taal 😊

Instructies taal veranderen op Shokz Aeropex en Shokz OpenRun (Pro)

  • Zet de Aeropex uit
  • Blijf 3 tot 5 seconden op aan de aan-knop drukken tot de koptelefoon ‘Pairing’ zegt. Aangezien hij in een andere taal staat, kan je ook gewoon kijken naar het lichtje op de zijkant van de koptelefoon. Als dit blauw-rood knippert is deze hoofdtelefoon aan het ‘Pairen’.
  • Druk vervolgens twee maal kort op het knopje dat zich op het linkeroor bevindt om naar de volgende taal te switchen. Blijf dit herhalen, telkens twee maal kort na elkaar drukken, tot je de juiste taal hoort.
  • Zet nu de Aeropex uit en weer aan en je zult merken dat de taal is veranderd.

Klaar is Kees! Well done! Gut gemacht! Goed gedaan! Buen hecho! 做得很好 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *