AfterShokz Kerstmis kortingen & Eindjaar promoties

aftershokz kerst eindejaar kortingen

Met de feestdagen op komst is het weer uitkijken naar de beste eindejaar promoties van het moment. En ook wij willen onze klanten in de bloemetjes zetten tijdens deze ‘warmste’ periode van het jaar. Dit doen we door te gekke kortingen en promoties aan te bieden op al onze AfterShokz bone conduction koptelefoons. In samenwerking met onze partner AfterShokz zijn we dan ook verheugd om onderstaande kortingen aan te bieden. Deze kortingen, deals en promoties zullen met het nodige en toepasselijke vuurwerk in gang worden geschoten. Op 15 december is het zo ver! Wij kijken er alvast naar uit… jullie ook?

De AfterShokz kerstmis en eindejaar deals vind je op www.beatsandbones.com tussen 15 december en  1 januari. Tijd genoeg dus om jouw AfterShokz trekz Air, AfterShokz Trekz Titanium of AfterShokz Titanium Mini tegen te gekke kortingen aan te schaffen. Houd onze website in het oog en geef je vakantie nog wat extra kleur met een afgeprijsde AfterShokz koptelefoon! 

Toch nog vragen over onze kortingen of over de koptelefoons zelf? Bij www.beatsandbones.com kan je ons op 3 verschillende manieren contacteren. Of je kiest voor onze geïntegreerde chat (check wel even of we online zijn) of je gaat voor ons contactformulier (antwoord binnen de 24 uur) of je geeft ons gewoon een belletje. De afgelopen jaren hebben we ons volledig in de bone conduction technologie ondergedompeld. Verscheidene bone conduction koptelefoons en andere bone conduction toestellen passeerden onze kritisch blik. Op deze manier kan je ons gerust dé bone conduction referentie van de Lage Landen noemen. We bieden dan ook enkel en alleen bone conduction producten aan die een meerwaarde bieden en onze tests op succesvolle wijze hebben doorstaan.

AfterShokz verkoop aan Ouletprijzen
AfterShokz verkoop aan Ouletprijzen

De AfterShokz kerst en eindjaar deals op een rijtje

Wij zijn bijzonder blij dat we onze AfterShokz kerst en eindejaar deals 2018 – 2019 met jullie kunnen delen. Dit is kerstshoppen op zijn best met deals en promoties die even hard knallen als het vuurwerk op nieuwjaar. Laat ons alvast een kijkje nemen naar de AfterShokz kortingen en aanbiedingen in kwestie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *