Black Friday op Beats & Bones: te gekke AfterShokz kortingen!

Black Friday Aftershokz korting

Oh ja, ook bij Beats & Bones doen we dit jaar gewoon mee met 2020 Black Friday & Cyber Monday! Als we onze bezoekers kortingen en promoties kunnen aanbieden dan laten we deze kans niet liggen. Voor al onze bezoekers hebben we dan ook te gekke AfterShokz kortingen! En dit zowel op de AfterShokz Trekz Air als op de AfterShokz Aeropex!

18% KORTING: Van 20 november tot en met 1 december kan je de AfterShokz Aeropex op de kop tikken voor slechts 135,95 euro! Dat is 34 euro minder dan de adviesprijs van 169,95 euro!

29% KORTING Van 20 november tot en met 1 december kan je de AfterShokz Trekz Air op de kop tikken voor slechts 84,95 euro! En dat in plaats van de adviesprijs van 119,95 euro!

De AfterShokz Promo voor Black Friday to Cyber Monday

Wil je van deze AfterShokz promotie genieten, surf dan tussen 20 november en 1 december 2020 naar onze website.

We hebben onze prijzen gewoon aangepast zodat je geen kortingscodes meer hoeft te gebruiken. Gewoon toevoegen aan je winkelmand en afrekenen. Eenvoudiger kan het niet.

Toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons telefonisch, via de chat of via het contactformulie te contacteren!

GRATIS CADEAUTJE

Bovenop onze geweldige Black Friday and Cyber Monday kortingen voor de AfterShokz koptelefoons krijg je van ons nog een extra cadeautje! Ontdek snel jouw handige extraatje!

De AfterShokz kortingen nog eens op een rijte:

De AfterShokz Aeropex – Van 169,95€ naar 135,95€

De AfterShokz Trekz Air – Van 119,95€ naar 89,95€

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *