AfterShokz lanceert de Aeropex Mini

aeropex mini size

Begin dit jaar zagen we voor de eerste maal een bijzondere Aeropex opduiken tijdens het CES 2020. Het was een proefmodel van een kleinere Aeropex. AfterShokz probeerde hiermee een antwoord te bieden op de feedback van enkele klanten. Sommige mensen lanceerden namelijk de vraag of er geen kleiner model van de populaire Aeropex beschikbaar was of zou komen. Een kleinere bone conduction koptelefoon zoals we die kennen van de AfterShokz Titanium tijden. Toen hadden we ook een gewone Titanium en een Titanium Mini. Het resultaat is de Aeropex Mini die vanaf vandaag ook te koop is. De Mini heeft alle geweldige functies en functionaliteiten van het AfterShokz vlaggenschip de Aeropex, maar dan met een iets kleiner frame.

Het verschil tussen de Aeropex en de Aeropex Mini

Ons hoofd komt in alle vormen en maten voor. De ene heeft een ronder hoofd terwijl de andere dan weer een smal, lang hoofd heeft. AfterShokz wilde met de Aeropex een model op de markt brengen dat voor ieder hoofd geschikt zou zijn. Toch bleek als snel dat voor sommige mensen het frame toch net iets te lang en te groot was. AfterShokz hield rekening met deze feedback en ging aan de slag om een oplossing voor dit probleem te ontwikkelen. Het R&D departement van het populaire beengeleding hoofdtelefoon merk ontwikkelde daarop de Aeropex Mini. Een kleinere hoofdtelefoon die alle fantastische features en functionalities van de haar grote broer overneemt!

Dit betekent een batterijduur van 8 uur, een IP 67 rating (waterdicht voor maximaal 30 minuten op een diepte van maximaal 1 meter) en natuurlijk de alom geroemde premium pitch bone conduction 2.0+ technologie waarmee de AfterShokz Aeropex nog steeds de beste van de beengeleiding klas is. Het enige verschil tussen de Aeropex en de Aeropex Mini is de lengte van het frame. De kleinere versie heeft namelijk een frame dat 0.5 inch of 1,27 cm korter is. Aangezien we zelf regelmatig met onze klanten in contact staan, zal dit als muziek in de oren klinken voor heel wat vrouwen, kinderen en mannen met een iets kleinere hoofdomtrek.

De Aeropex Mini heeft een kleiner frame
De Aeropex Mini heeft een kleiner frame

Welke Aeropex heb ik nodig?

Nu AfterShokz de Aeropex Mini op de markt heeft gebracht, is de logische volgende vraag waarschijnlijk: welke Aeropex heb ik nu precies nodig? Is de klassieke Aeropex perfect voor mijn hoofdomtrek of is de iets kleinere versie my partner in bone conduction crime? Om de juiste beslissing te nemen, publiceerde AfterShokz een online gids waarmee je zelf kunt meten welke Aeropex het best voor jouw hoofdomtrek is.

De gids is opgesteld in het Engels, maar het meten is vrij eenvoud. Het komt erop neer dat je de omtrek van je hoofd van oor tot oor gaat meten. Neem hiervoor een meetlint, een touwtje, een kabel of een ander huishoudelijk voorwerp dat als meetinstrument kan dienen. Begin achter je ene oor, ga over de achterzijde van je hoofd tot achter het andere oor. Print vervolgens de meetlat / meetbalk van AfterShokz en meet de lengte van je hoofdomtrek. Op basis van deze lengte kun je vervolgens bepalen of je een Aeropex of een Aeropex Mini nodig hebt.

Klik hier om de meetinstructies en meetlat van AfterShokz te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *