AfterShokz Trekz Titanium vs AfterShokz Trekz Titanium mini

trekz titanium mini

Voor AfterShokz startte alles pas echt goed met de AfterShokz Trekz Titanium, momenteel een van de populairste draadloze hoofdtelefoons ter wereld. Perfect voor iedere actieve volwassene die houdt van erop uit trekken zonder de omgeving ‘uit het oor’ te verliezen en die trendy voor de dag wilt komen. Je hoort het goed…dit is een bone conduction hoofdtelefoon op maat van volwassenen. Maar wat met kinderen, tieners of mensen met een iets kleiner hoofd. Zou het niet leuk zijn als ook zij van de voordelen van bone conduction konden genieten? Een kinder hoofdtelefoon die veilig is en waarbij gehoorbeschadiging zo goed als uitgesloten is… AfterShokz ging gelukkig helemaal mee in dit verhaal en ontwikkelde daarom de AfterShokz Trekz Titanium Mini. Perfect voor kinderen, maar ook voor mensen met een iets kleiner hoofd. Maar wat is het verschil tussen de AfterShokz Trekz Titanium en de AfterShokz Trekz Titanium Mini: onze AfterShokz Trekz Titanium vs AfterShokz Trekz Titanium Mini review.

De AfterShokz Trekz Titanium vs AfterShokz Trekz Titanium Mini

Vele mensen vragen zich natuurlijk af wat het grote verschil tussen de AfterShokz Trekz Titanium en de AfterShokz Trekz Titanium Mini. Wel, de Titanium mini werd als kinder hoofdtelefoon en hoofdtelefoon voor mensen met een klein hoofd zo ontworpen dat het veiligheidsaspect en het comfort optimaal behouden werd zonder aan kwaliteit van geluid in te boeten. De Trekz Titanium Mini is een draadloze open ear sport hoofdtelefoon gemaakt om fietsers, lopers, wandelaars en andere actieve mensen veilig doorheen de dag te loodsen. De Trekz Titanium Mini biedt alles wat zijn grote broer biedt, inclusief drie verschillende kleuren, maar dan met een iets kleiner frame. Het frame van deze kinder koptelefoon of koptelefoon voor mensen met een kleiner hoofd meet namelijk 2,4 cm minder dan de Titanium.

De AfterShokz Trekz Titanium Mini is bedoeld voor mensen met een kleiner hoofd of voor kinderen. Voor kinderen is het sowieso duidelijk dat ze voor deze kinder koptelefoon moeten gaan, voor volwassenen ligt het natuurlijk iets moeilijker. En hoewel 80% de gewone Trekz Titanium kan gebruiken, kan een minderheid misschien toch beter voor de Mini versie gaan. Weet je niet goed welke hoofdtelefoon kiezen tijdens je AfterShokz Trekz Titanium vs AfterShokz Trekz Titanium Mini overweging dan kunnen deze Do-It-Yourself meetinstructies je zeker en vast helpen.

MEETINSTRUCTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *