AfterShokz Review

De kans is vrij groot dat je ook wel eens zou willen sporten zonder dat je oortjes uitvallen, je bent tenslotte niet voor niets bij dit artikel terechtgekomen. Normale oordopjes zijn niet al te fijn bij het sporten, deze vallen altijd weer uit en de draad komt iedere keer weer in de knoop. Het is dus tijd voor verandering, een verandering waarmee je voortaan wel gewoon ongestoord kunt gaan sporten. Met bone conduction koptelefoons heb je dit probleem niet meer. Omdat het een vrij nieuwe technologie is, delen we graag onze uitgebreide AfterShokz review met jullie.

Beengeleiding koptelefoon – AfterShokz oordopjes review

Je weet waarschijnlijk nog niet echt wat bone conduction of beengeleiding precies is. Ondanks dat de technologie al lang bestaat, is hij pas de laatste jaren helemaal in opmars. Bone conduction zorgt ervoor dat de geluidsgolven niet via je oor de hersenen bereiken, maar wel via je kaakbeenderen. Je oren blijven dus vrij. Uit onze AfterShokz review van de Trekz Air en de Trekz Titanium blijkt dan ook dat dit bijna zo goed klinkt als normale oordopjes. Het verschil is nauwelijks merkbaar of beter gezegd hoorbaar. Je begrijpt wel dat dit voor de mensen die veel sporten de ideale oplossing is. Een koptelefoon die niet in je oren zit, kan immers ook niet meer uitvallen en veroorzaakt geen irritatie.

Nu zijn er nog niet heel veel merken die deze bijzondere draadloze koptelefoons aanbieden. We hebben zelf enkele merken geprobeerd (zie onderaan dit artikel). Zo kwamen we tot de conclusie dat er 1 merk is dat er momenteel met kop en schouders bovenuit steekt; AfterShokz. Logisch dan ook dat we een uitgebreide AfterShokz review houden. Hun koptelefoons zijn op dit moment nog altijd het beste op het gebied van de bone conduction of beengeleiding. Ze hebben diverse modellen op de markt gebracht en waarschijnlijk komen er in de toekomst nog wel meer aan. Hierbij richten ze zich zowel op volwassenen als op mensen met een kleiner hoofd of kinderen. Met de Aftershokz Trekz Titanium Mini hebben ze een veilige en zeer populaire kinder koptelefoon. Als we de AfterShokz reviews op het Internet lezen dan zien we dat mensen echt ontzettend positief zijn. Iedereen geeft aan dat het de ideale toevoeging is voor bij het sporten of gewoon zelfs op kantoor. En omdat we zelf een jaar lang allerlei bone conduction hoofdtelefoons getest hebben, kunnen we dit alleen maar beamen.

aftershokz review

Aftershokz Review

AfterShokz review – de voordelen

Naar onze bescheiden mening zijn het de beste oordopjes die je maar kunt kopen. Om deze stelling kracht bij te zetten, zetten we in deze AfterShokz review graag kort nog eens alle voordelen op een rijtje.

  • Je hebt met de oordopjes geen fysieke dopjes in de oren meer, je oren blijven dan ook gewoon vrij. Zo kan je op de fiets zonder gevaar voor eigen leven gewoon muziek luisteren. Het omgevingsgeluid kan namelijk blijven gehoord worden.
  • Ook kunnen de dopjes niet meer uitvallen, deze zijn gewoon weg. Dit maakt het toch wel fijn als je aan het skiën of hardlopen bent of iets dergelijks. Je wilt dan wel hebben dat ze goed blijven zitten natuurlijk.
  • Deze draadloze oordopjes hebben bovendien een spatwaterdichte werking. Zweet, regen of stof doen de AfterShokz niets.
  • En bone conduction hoofdtelefoon zit ook nog eens lekker, je voelt hem bijna niet zitten. Gewichtloos en stabiel als hij is. Dit in combinatie met het feit dat ze goed blijven zitten maken het echt de beste bluetooth koptelefoon. De ideale sport oordopjes ook. Geen gedoe en geklooi meer, geen irritaties en wrijvingen meer. Voortaan kun je zonder problemen muziek luisteren tijdens het sporten.

Andere merken in onze AfterShokz review

Het afgelopen jaar hebben we ons helemaal in de wereld van bone conduction of beengeleiding ondergedompeld. Gefascineerd door de technologie wisten we initieel echter niet welke merken en welke modellen nu de beste kwaliteit zouden leveren. Merken die de revue passeerden zijn onder meer Vidonn, Vocalskull, LF19 and AfterShokz. Gebaseerd op onze voorgaande AfterShokz review zal je ondertussen wel begrijpen dat AfterShokz momenteel met voorsprong de beste bone conduction hoofdtelefoons op de markt brengt. Vidonn is een goede tweede, maar zal toch nog aan de kwaliteit van geluid moeten werken om AfterShokz van de troon te stoten. De andere merken hebben te veel nadelen om ons enigszins te kunnen overtuigen. Op deze basis raden we dan ook AfterShokz aan.

Heb jij na het lezen van deze AfterShokz review interesse gekregen? Dan kan je de Trekz Air en de Trekz Titanium nu met gratis verzending & retour bij Beats and Bones bestellen. Tijdens onze winteractie krijg je er ook nog een gratis cadeautje bij!