AfterShokz koptelefoon kopen

Als we het over bone conduction en bone conduction hoofdtelefoons hebben dan duikt automatisch de naam AfterShokz op. AfterShokz is een van de bedrijven die al een tijdje geleden op mijn radar kwam. Het bedrijf stond namelijk verschillende malen op het podium van CES, Consumer Electronics Show, een jaarlijks evenement dat al 50 jaar lang innovatieve producten en technologieën aan de wereld voorstelt. Dat ze op CES aanwezig waren, hebben ze te danken aan een uniek product; namelijk hun bone conduction hoofdtelefoons. Omdat de technologie sinds de AfterShokz Trekz Titanium mijn hart volledig heeft veroverd, is een AfterShokz kopen volgens mij het beste wat je nu kunt doen. Zeker omdat de allernieuwste AfterShokz Trekz Air het AfterShokz koptelefoon kopen nog aantrekkelijker maakt.

Een AfterShokz koptelefoon kopen, was voor mij alvast een logische keuze

AfterShokz heeft de laatste jaren hard gewerkt aan de technologie en de kwaliteit van haar bone conduction hoofdtelefoons en het resultaat mag gezien worden. Zelf was ik ook sceptisch over deze hoofdtelefoons maar de laatste twee modellen van AfterShokz hebben mij volledig overtuigd. De kwaliteit van het geluid is meer dan behoorlijk en het opnemen en beantwoorden van telefoontjes gaat bijzonder vlot en duidelijk. Zelfs mijn dochter van 6 vindt deze functie al fantastisch! Een AfterShokz koptelefoon kopen, was dan ook een logische keuze.

AfterShokz bone conduction hoofdtelefoon kopen

Wij kochten onze bone conduction hoofdtelefoon natuurlijk ook via onze eigen webshop www.beatsandbones.com. Handig, snel geleverd en perfecte service. Deze webshop werd opgestart door Wim & Ellen, twee actieve outdoor mensen die houden van fietsen, skiën en hardlopen. Na bijna twee jaar van testen, raakten we helemaal overtuigd van de AfterShokz bone conduction hoofdtelefoons. Het sein om met onze eigen webshop www.beatsandbones.com te starten. Via onderstaande flipbook komen je meteen op onze webshop terecht en krijg je de beste prijzen. Mochten er toch nog vragen zijn dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar. Dankzij onze ruime ervaring weten we op iedere bone conduction vraag wel een antwoord.

AfterShokz Koptelefoon Kopen
AfterShokz Koptelefoon Kopen

Laat ik ook nog even de belangrijkste voordelen van de AfterShokz Trekz Air en de AfterShokz Trekz Titanium op een rijtje zetten zodat je weet waarom een AfterShokz koptelefoon kopen ook iets voor jou kan zijn:

 • Ze zijn superveilig aangezien je oren vrij blijven.
 • Geen irriterende oortjes meer.
 • Zeer stabiel, zelfs bij het schudden met het hoofd.
 • Wegen bijna niets.
 • Volledig draadloos.
 • Met bluetooth. Hierdoor kan je dankzij de geïntegreerde microfoons ook perfect oproepen aannemen en beantwoorden.

AfterShokz Trekz Titanium

79,00

EVEN OP VAKANTIE: WIJ LEVEREN WEER VANAF 19 JULI.

Summer Sales van €109,95 (adviesprijs) naar €79,00! 

 

De AfterShokz Trekz Titanium was de eerste bone conduction hoofdtelefoon deze naam waardig. Perfecte geluidskwaliteit gecombineerd met een uitzonderlijk draagcomfort. Ideaal om veilig mee te gaan fietsen, lopen, skiën, wandelen of gewoon om dagdagelijks naar muziek te luisteren en je omgeving nog te kunnen horen. Een topper van formaat. De Titanium of de Titanium Mini? Check onze meetinstructies hier.

+ GRATIS VERZENDING/RETOUR 
VRAGEN over Bone Conduction? Check onze blog/FAQ of contacteer ons even!

 

Lees meer

AfterShokz Trekz Air

97,50

De AfterShokz Trekz Air is dé ultieme bone conduction hoofdtelefoon! Deze hoofdtelefoon bevat alles wat je van een hoofdtelefoon mag verwachten, maar dan met alle bone conduction voordelen:

 • Je oren blijven vrij: veilig en geen irritaties
 • Draadloos met Bluetooth 4.2
 • Mogelijkheid om te bellen
 • Flexibel en duurzaam: bestand tegen vuil, zweet en regen
 • Uitzonderlijk draagcomfort. Blijft zelfs bij ruwe omstandigheden stevig op het hoofd.

Dit product krijgt niet voor niets een 9+ rating van onze bezoekers.

+ GRATIS VERZENDING/RETOUR (België +  Nederland)
VRAGEN over Bone Conduction? Check onze blog/FAQ of contacteer ons even!

 

 

 

Lees meer