AfterShokz Kopen

Vind jij het ook altijd zo ontzettend vervelend als je oortjes iedere keer uitvallen wanneer je aan het sporten bent? Ik heb dat ook altijd, ben je net lekker aan het lopen en uit het niets schuiven ze uit je oren. Normale oordopjes zijn dan ook helemaal niet geschikt voor bij het hardlopen of sporten, maar wat moet je dan hebben? De beste stap die je kunt maken is AfterShokz kopen. Zij maken immers gebruik van bone conduction. In dit artikel gaan we laten zien wat er nu precies zo voordelig is aan deze techniek achter de hoofdtelefoon, zo weet je meteen waarom jij ze ook in huis zou moeten halen.

Waarom moet je ook een paar AfterShokz kopen ?

Bone conduction is een vrij recente technologie die een ware hype binne de markt en een schokgolf doorheen de markt van de koptelefoons heeft gestuurd. Bij normale oordopjes zal het geluid altijd je oorschelp binnen komen, vandaar dat je ze ook zo diep in je oren moet stoppen. Bone conduction of beengeleiding werkt volgens een iets ander principe. Bij beengeleiding gaat het geluid namelijk via de kaakbeenderen binnenkomen. Precies, je hebt dus je oren niet meer nodig. Dit betekent dan ook dat niet je meer loopt te klooien met die kleine dopjes.

Er is één merk dat op dit vlak wat betreft kwaliteit en populariteit de plak zwaait en dat is AfterShokz. Een AfterShokz kopen, is dan ook een logische keuze. Zij hebben verschillende modellen op de markt gebracht van deze bijzondere draadloze oordopjes. Een van de modellen is de Trekz Titanium, de andere is de Trekz Air. Wil je trouwens ook Aftershokz kopen, neem dan een kijkje op onze webshop. Hier heb je alle modellen staan voor de scherpste prijs die er te vinden is en je krijgt er ook nog een gratis cadeau bij + gratis verzending/retour. Zo kan je perfect kennismaken met deze revolutionaire techniek. Dit zijn dan ook echt de beste oordopjes die je maar kunt kopen als jij die draad en die irritante (in ear) sport oordopjes ook wel een beetje beu begint te worden.

AfterShokz kopen
AfterShokz kopen

De voordelen van bone conduction koptelefoons

Goed, allemaal leuk en aardig maar wat heb je er nu precies aan als klant zijnde? Dit is helemaal geen rare vraag om te stellen, je wilt immers wel weten wat precies de voordelen van bone conduction of beengeleiding zijn. Het grootste voordeel hebben we al even besproken, dit is het feit dat je door AfterShokz te kopen nooit meer problemen zal hebben met de oordopjes. Als je een actief leven hebt is dit toch wel prettig, denk aan mensen die veel sporten. Ook blijven je oren helemaal vrij, zo kan je al het verkeer goed horen als je op de fiets zit of als je gaat hardlopen op de openbare weg. Dit maakt het ook gelijk een stuk veiliger in het verkeer.  Ook voor wandelaars is het bijzonder aangenaam om rustgevende muziek te horen en terzelfdertijd de vogeltjes te horen fluiten.

Daarnaast heb je geen draad meer, het zijn namelijk niet voor niets draadloze oordopjes. Dit haalt ook gelijk het probleem van de draad weg, deze zal nooit meer in de knoop zitten bijvoorbeeld. Bovendien kan je bellen met de oordopjes, er zit net als met andere oordopjes een bedieningspaneel op. Voordeel hier is dat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd, zo kan de persoon aan de andere kant van de lijn jou klaar en duidelijk horen. Genoeg redenen vinden wij voor het AfterShokz kopen! Toch nog vragen…aarzel dan niet om ons te contacteren!

AfterShokz Trekz Titanium

79,00

EVEN OP VAKANTIE: WIJ LEVEREN WEER VANAF 19 JULI.

Summer Sales van €109,95 (adviesprijs) naar €79,00! 

 

De AfterShokz Trekz Titanium was de eerste bone conduction hoofdtelefoon deze naam waardig. Perfecte geluidskwaliteit gecombineerd met een uitzonderlijk draagcomfort. Ideaal om veilig mee te gaan fietsen, lopen, skiën, wandelen of gewoon om dagdagelijks naar muziek te luisteren en je omgeving nog te kunnen horen. Een topper van formaat. De Titanium of de Titanium Mini? Check onze meetinstructies hier.

+ GRATIS VERZENDING/RETOUR 
VRAGEN over Bone Conduction? Check onze blog/FAQ of contacteer ons even!

 

Lees meer

AfterShokz Trekz Air

97,50

De AfterShokz Trekz Air is dé ultieme bone conduction hoofdtelefoon! Deze hoofdtelefoon bevat alles wat je van een hoofdtelefoon mag verwachten, maar dan met alle bone conduction voordelen:

  • Je oren blijven vrij: veilig en geen irritaties
  • Draadloos met Bluetooth 4.2
  • Mogelijkheid om te bellen
  • Flexibel en duurzaam: bestand tegen vuil, zweet en regen
  • Uitzonderlijk draagcomfort. Blijft zelfs bij ruwe omstandigheden stevig op het hoofd.

Dit product krijgt niet voor niets een 9+ rating van onze bezoekers.

+ GRATIS VERZENDING/RETOUR (België +  Nederland)
VRAGEN over Bone Conduction? Check onze blog/FAQ of contacteer ons even!

 

 

 

Lees meer